Behandlinger

Utforsk menyen av skjønnhetstjenester for perfekt pleie fra topp til tå.

Klipp & føn

Uansett hva slags klipp du ønsker, så hjelper jeg deg med det! Velg mellom ekspress, kort hår & langt hår.

 • Klipp kort hår ( opptil 10 cm)610 kr
  Inkl. vask og tørk. Hvis du har langt hår og ønsker å klippe det kortere, velg heller klipp langt hår.
 • Klipp langt hår (fra 10 cm)810 kr
  Inkl. vask og tørk
 • Barneklipp 2-10år495 kr
  Klipp av barn
 • Ekspress klipp 20 min (uten vask).495 kr
  Dette er en klipp for deg som har dårlig tid eller bare ønsker en enkel stuss. Inkl ikke vasking av hår!
 • Maskinklipp150 kr
  Klipp av hår med maskin
 • Pannelugg80 kr
  Klipp av pannelugg.
 • Vask & Tørk170 kr
  Hvis du kun ønsker en vask & tørk av håret.
 • Vask & føn495 kr
  Enten du skal på fest eller bare ønsker en enkel føn, så ønsker jeg at du skal føle deg vel når du går herfra. Well Hair gir deg også tips på hvordan få mest volum, at frisyren holder og styling produkter til ditt hår!
 • Konsultasjon
  15 min konsultasjon.
Book time

Organisk Farge

Organic Colour Systems er fullpakket med høykvalitets naturlige & sertifiserte organiske ingredienser som gir næring samt styrker håret samtidig under farging.

 • Organisk hårfarge (ettervekst 0-5 cm)1420 kr
  Gift fri, luktfri og allergivennlig hårfarge fra Organic Colour Systems. Ta vare på håret, helsen og miljøet. Velg i alle farger og nyanser, dekker grått hår og holder like lenge som de klassiske hårfargene. Prisen gjelder farging av ettervekst, velg farging av langt hår hvis du ønsker farge i hele håret.
 • Organisk hårfarge (langt)1920 kr
  Gift fri, luktfri og allergivennlig hårfarge fra Organic Colour Systems. Ta vare på håret, helsen og miljøet. Velg i alle farger og nyanser, dekker grått hår og holder like lenge som de klassiske hårfargene. Hvis du ønsker å farge hele håret ditt, så velger du denne.
 • Organisk fargeskyll/gloss360 kr
  Hvis du ønsker en kaldere eller varmere farge så kan vi fikse det. Prisen er fra 350,- (kommer an på lengde og tykkelse på ditt hår, spør gjerne først hva prisen blir på ditt hår).
Book time

Organisk Striper

Striper gir dybde og dimensjon til ditt hår.

 • Organisk striper (ettervekst 0-5 cm)1620 kr
  Giftfri, luktfri og allergivennlig bleking fra Organic Colour Systems. Ta vare på håret, helsen og miljøet. Prisen gjelder for striping av ettervekst.
 • Organisk striper (langt)2290 kr
  Giftfri, luktfri og allergivennlig bleking fra Organic Colour Systems. Ta vare på håret, helsen og miljøet. Velg denne hvis du ønsker striper i hele hårets lengde eller ombre/baylage. (er fra pris!)
 • Organisk fargeteknikk2390 kr
  Her bruker vi forskjellige farger og teknikker for å få mest mulig spill i håret ditt.
Book time

Organisk permanent

 • Organisk permanent 2290 kr
  Med dagens grønne teknologi trenger vi ikke å bruke sterk kjemi for å lage krøller – det blir mer naturlig uten. Beriket med plante aminosyrer, nærer og beskytter Think Curl ™ hår gjennom permanent prosessen. I motsetning til de fleste permanenter er Think Curl™ fri for ammoniumtioglykolat, ammoniak, SLS og SLES, som er kjent for å irritere huden, nesepassasjene og svekke håret. I stedet bruker vi en mye mildere tilnærming, ved bruk av cysteaminhydroklorid som har den unike fordelen ved å etterligne cysteinaminosyren, som bidrar til å reformere og styrke bindingene i håret. -Hvis du ikke har tatt permanent før, så anbefaler jeg å booke en konsultasjons time først.
 • Organisk permanent - langt hår 3100 kr
  Med dagens grønne teknologi trenger vi ikke å bruke sterk kjemi for å lage krøller – det blir mer naturlig uten. Beriket med plante aminosyrer, nærer og beskytter Think Curl ™ hår gjennom permanent prosessen. I motsetning til de fleste permanenter er Think Curl™ fri for ammoniumtioglykolat, ammoniak, SLS og SLES, som er kjent for å irritere huden, nesepassasjene og svekke håret. I stedet bruker vi en mye mildere tilnærming, ved bruk av cysteaminhydroklorid som har den unike fordelen ved å etterligne cysteinaminosyren, som bidrar til å reformere og styrke bindingene i håret.
Book time

Håroppsett

Oppsett for enhver spesiell anledning eller daglig eleganse.

 • Håroppsett 790 kr
  Enten du skal på fest eller bare ønsker en enkel føn, så ønsker vi at du skal føle deg vel når du går herfra. Vi gir deg også tips på hvordan få mest volum, at frisyren holder og styling produkter til ditt hår!
Book time

Hårextention

 • Hår extension m/tape6050 kr
  Drømmen om det lange håret kan bli virkelighet. Du trenger ikke vente til ditt eget hår har vokst ut, du kan få det i dag! Vi bruker tape extentions som er enkelt, sliter ikke på ditt eget hår og ser naturlig ut. Book en konsultasjon først, så finner jeg en farge som matcher ditt eget hår.
 • Hairextensions m/tape tykt/langt hår8900 kr
  Drømmen om det lange håret kan bli virkelighet. Du trenger ikke vente til ditt eget hår har vokst ut, du kan få det i dag! Vi bruker tape extentions som er enkelt, sliter ikke på ditt eget hår og ser naturlig ut. Book en konsultasjon først, så finner jeg en farge som matchet ditt eget hår.
 • Hairextensions etterfyll og rens under 10 stk1790 kr
  Her fjerner vi tape extentions som har vokst ut, vi renser og bytter tape og setter det i håret ditt igjen.
 • Hairextensions etterfyll og rens mer enn 10 stk2590 kr
  Her fjerner vi tape extentions som har vokst ut, vi renser og bytter tape og setter det i håret ditt igjen.
 • Konsultasjon for hår extensions
  Konsultasjon for hårextensions
Book time

Vipper/bryn

Framhev dine øyne med vakkert formet og farget vipper og bryn.

 • Farging av vipper og bryn m/ napp520 kr
 • Farging av vipper220 kr
 • Farge bryn195 kr
 • Forming bryn195 kr
Book time

Hårkur

Berik håret med dyptvirkende kurer som gjenoppretter og styrker.

 • Detox & K18 kur450 kr
  K18 reparerer håret på kun 4 min! K18 er ikke bare en midlertidig løsning, det er det første produktet som benytter biomimetikk til å koble sammen keratinkjedene igjen etter at de har blitt skadet av bleking, farging, varmeverktøy og andre kjemiske behandlinger. Resultatet er et mykt, glatt og sterkt hår med elastisitet og spenst som føles som nytt igjen. Etter et tiår med forskning ble det oppdaget en unik DNA-sekvens som gjør det vitenskapelig mulig å reversere og reparere skadet hår tilbake til sin originale ungdommelige tilstand.
 • Organisk kur 290 kr
  Ta en pause i hverdagen og nyt en god hodebunnmassasje med en næringsrik kur tilpasset ditt hår! Her bruker vi kun organisk protein eller fuktighetskur fra Organic Colour Systems.
 • KeraCoffee Keratin behandling.2650 kr
  Denne behandlingen er for deg med enten krusete, krøllete, bølgete og/eller slitt hår som vil ha det glattere! Well Hair bruker KeraCoffe vegansk keratin som er utviklet med proteiner, aminosyrer og oljer. Gir opptil 100% rett hår og en intensiv hår reprasjon. Etterlater håret rett, silkemykt og den unike Kaffe-ekstrakten gir en intens glans! Gir opptil 100% rett hår i 3-6mnd.
 • KeraCoffee Keratin behandling- langt hår3900 kr
  Denne behandlingen er for deg med enten krusete, krøllete, bølgete og/eller slitt hår som vil ha det glattere! Well Hair bruker KeraCoffe vegansk keratin som er utviklet med proteiner, aminosyrer og oljer. Gir opptil 100% rett hår og en intensiv hår reprasjon. Etterlater håret rett, silkemykt og den unike Kaffe-ekstrakten gir en intens glans! Gir opptil 100% rett hår i 3-6mnd.
Book time

Hender/negler

Gi hendene dine den oppmerksomheten de fortjener med våre neglebehandlinger.

 • Gellack510 kr
  En helt ny generasjon neglelakk som herder i LED-lampe og gir et fantastisk resultat . Velg mellom mange forskjellige farger, fransk eller helt naturlig! Perfekt hvis du skal i selskap eller på ferie, du slipper å tenke på neglene dine! Varer i opptil 2 uker!
 • Gellack m/fjerning & rens. 710 kr
  Etter 2-3 uker så anbefaler vi å ta av gellack`en for at den ikke skal begynne å slite på din egen negl. Avslutter med å sette på ny gellack med farge etter ditt ønske.
 • Fjerning av gellack200 kr
  Vi fjerner gellack`en skånsomt for å få minst mulig slitasje på din egen negl.
 • Manikyr510 kr
  Vi legger ofte merke til hendene & neglene når vi møter andre og velpleide hender & negler gjør virkelig noe med selvfølelsen vår. Hendene våre bruker vi hele tiden og de er særlig utsatt for å bli tørre & såre, det er derfor viktig med god pleie og fuktighet. I behandlingen så får du: fil/pussing av negler, rensing av neglbånd, massasje og lakk.
Book time

Fotbehandling

Unn føttene en revitaliserende pedikyr for velvære og skjønnhet.

 • Pedikyr990 kr
  Nyt en deilig fotpleie hvor vi tar vare på føttene dine! Her får du en avslappende time med fotbad, skrubb, fjerning av død hud, fuktighetsmaske, stell av negler & en avsluttende massasje. Ønsker du noe som holder lenge, så prøv gellack på neglene! Dette er kun fotpleie, så hvis du har store plager med føttene, så anbefaler jeg at du går til en fotterapeut.
 • Pedikyr m/gellack eller neglelakk1290 kr
  Nyt en deilig fotpleie hvor vi tar vare på føttene dine! Her får du en avslappende time med fotbad, skrubb, fjerning av død hud, fuktighetsmaske, stell av negler, valgfri gellack farge & en avsluttende massasje. Tiden kan variere fra ca 60-90 min. Dette er kun fotpleie. Hvis du har plager med føttene, så anbefaler jeg at du går til en fotterapeut.
 • Gellack (på tær)510 kr
  Hvis du ønsker kun gellack på tærene, uten pedikyr.
Book time

Avbestillingsvilkår

Avbestilling må gjøres senest 24 timer før avtalt tid. Avbestillinger som gjøres etter dette og tider som ikke avbestilles vil bli belastet i sin helhet.